Fotballturnering

Vellykket deltakelse i Primary School Cup 2024

Lindenskolen stilte med tre lag i år. Guttene fra 4. klasse endte på 6. plass og var stolte over å ha deltatt og å kunne ta med seg en medalje hjem. Jentene fra 4. klasse var spesielt suksessrike også i år. Etter å ha vunnet sin gruppe i den innledende runden med 0-0 mot Overbergschule og 2-0-seier over Martin-Luther-Schule, ble semifinalen etterfulgt av en bejublet 1-0-seier mot Eilermarkschule. I en ensidig finale trakk Georgschule det lengste strået med en 3:0-seier og sikret seg turneringsseieren. Skuffelsen over finaletapet var glemt senest da fotballspillerne fra Lindenschule mottok en stor pokal for den fantastiske andreplassen.

Guttene fra 2. klasse fikk også en stor pokal, da de sikret seg tredjeplassen i sin første deltakelse i Primary School Cup med sju poeng på fem kamper.

Lagene vil gjerne takke de mange tilhengerne av Lindenschule, som skapte en flott atmosfære med selvmalte plakater og høylytt støtte til utøverne.

Lindenschule vil gjerne takke Fortuna Gronau og Stadtwerke Gronau for den utmerkede organiseringen av turneringen. Vi gleder oss allerede til neste Primary School Cup!