Voetbaltoernooi

Succesvolle deelname aan de Basisschoolbeker 2024

De Lindenschule had dit jaar drie teams ingeschreven. De jongens van leerjaar 4 eindigden op de 6e plaats en waren trots dat ze hadden meegedaan en een medaille mee naar huis mochten nemen. De meisjes van leerjaar 4 waren dit jaar weer bijzonder succesvol. Na het winnen van hun groep in de voorronde met een 0-0 gelijkspel tegen Overbergschule en een 2-0 overwinning op Martin-Luther-Schule, werd de halve finale gevolgd door een veelgeprezen 1-0 overwinning tegen Eilermarkschule. In een eenzijdige finale behield Georgschule vervolgens de overhand met een 3:0 overwinning en verzekerde zich van de toernooiwinst. De teleurstelling van het verlies in de finale werd op het laatst vergeten toen de voetballers van de Lindenschule een grote trofee ontvingen voor hun fantastische tweede plaats.

De jongens van klas 2 ontvingen ook een grote trofee, want zij behaalden de derde plaats in hun eerste deelname aan de basisschoolbeker met zeven punten uit vijf wedstrijden.

De teams willen graag de vele fans van de Lindenschule bedanken, die een geweldige sfeer creëerden met zelfgeschilderde posters en de atleten luidkeels steunden.

De Lindenschule wil Fortuna Gronau en Stadtwerke Gronau bedanken voor de uitstekende organisatie van het toernooi. We kijken nu al uit naar de volgende Primary School Cup!